Pages

29. aug. 2011

Et ordentligt indlæg

Jeg undskylder. Over for jer, men også overfor mig selv. For ikke at have haft tid til at evaluere mit liv på en ordentlig måde, for ikke at fortælle jer om det.
Så here you go. En frisk start på en eller anden måde.
Jeg lover jer, jeg lover mig selv, at jeg fremover vil bruge tid til at fortælle jer om mit liv og mine følelser.
Og nu starter jeg her. Lige nu, lige her, hvor jeg sidder i min seng med snøftede næse og våde øjne. Og det er ikke fordi, jeg er ked af det. Jeg er så helvedes forkølet at det er til at tude over. Jeg har været hjemme i dag, set film og slappet af, pudset næse og spillet tetris. Og fået 3,8% fravær. Det er noget af det, der er helt anderledes ved gymnasiet. Alting er så seriøst (okay, måske ikke når 17 ud af de 21 elever vi er i klassen bruger undervisningstiden på at spille tetris og andre ligegyldige spil), men det der med, at man får fravær. Det hele er på én måde blevet så voksent, så modent, og set fra en anden synsvinkel, så tror jeg, at gymnasieelever er de mennesker, der har det fedest. Uden tvivl. Alle festerne, alle de forskellige mennesker. På en anden side er det så fyldt med grin og latter.

Jeg vil lige vise jer mine nye sko og bukser. Begge par sko er fra Vagabond, støvlerne kostede 900kr og skoene kostede 200kr på udsalg. Bukserne er fra Global Funk, og kostede 399 hver.
Jeg er helt vild med støvlerne, de er bare så rå, så fede, og jeg kan næsten ikke vente til at de er blevet slidte. Det kommer til at se så fedt ud til et par cowboybukser og en skjorte eller et par shorts og en tanktop.
Bukserne er virkelig også noget, jeg glæder mig til at bruge. Det er virkelig noget, jeg mangler, og så sidder de bare pisse godt! Og så er de lyse farevr virkelig også et plus. Elsker lyse cowboybukser. Måske fordi jeg tit går med sorte og grå overdele og det kommer til at se lidt dystert ud med mørke jeans, haha.
 


Nu har I fået en update af mit liv, så vi tager også lige situationen i mit hoved. Og i mit hjerte.
Jeg har det godt, ligesom jeg skrev for i sidste indlæg. Jeg griner og smiler og elsker mit liv. Men der er noget der irriterer mig så grænseløst og som virkelig gør mig ked af det.
Min mor har sagt, at jeg ikke måtte sove sammen med Magnus i aften, fordi vi har haft 'mor-datter-dag' i dag. Hun vil gerne have lov til at kunne være sig selv uden at mig og Magnus render rundt herhjemme. Og det er jo også fair nok. Men det er bare det der med, at jeg så ikke må tage hjem til Magnus. Næh nej, jeg skal blive hjemme. Og han må ikke sove her. Selvom vi faktisk har sovet sammen hver nat lige siden skolestart. Det gør mig glad at være sammen med Magnus, han gør mig glad. Det er rart at han er den sidste jeg ser, inden jeg falder i søvn og den første, jeg ser, når jeg vågner op om morgenen. Derfor er det virkelig hårdt, at jeg 'ikke må være sammen med ham'. Det er én ting.
Men en anden ting er så den måde, Magnus håndterer det på. Jeg forstår ham godt, at han bliver irriteret og såret, for han føler, at det hele er hans skyld og at min mor har noget imod ham. Og det har hun slet ikke, overhovedet ikke. Jeg forstår han godt. Men det gør mig så ked af det, at han bliver så sur over, at jeg skal sove alene en enkelt nat. Han bliver sur og irriteret og såret, og det er fair nok, men han lader det bare gå ud over mig. Eller det føler jeg i hvert fald. Det er mig, der får alle møgfaldende, alle de så nederen og så sårende svar kastet tilbage i hovedet. Og han gør det jo, fordi han elsker mig, fordi han så inderligt gerne vil være sammen med mig. Det irriterer mig bare, at han ikke kan acceptere, at det må være sådan for én enkelt nat, og at jeg ikke bare kan skide på, hvor min mor siger. Sådan er jeg ikke.

Håber stadig I hænger på, søde mennesker. Kys til jer! <3

1 kommentar:

signe. sagde ...

Jeg hænger i hvert fald på! Du er så skide god til at skrive, og dine beskrivelser af tingene...man føler sgu næsten man selv er der...
Ser frem til hvert et indlæg du skriver, for dine indlæg er fantastiske. fortsæt dit gode arbejde! håber det bedste for dig !

// Signe