Pages

26. maj 2011

"Afvist af server"

Er jeg den eneste, der ikke kan uploade billeder??
Det er virkelig noget sh*t, da jeg  egentlig har et par indlæg klar til jer. Alt der mangler er billederne, og det er altså ikke ligeså sjovt uden billederne!
I'm working on it!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

There is nothing to work on woman, det er blogger der fucker ! De er endnu i gang med at opdatere deres server.

Jeg mistænker dem lidt for at være blevet ramt af det der bliver kaldt for 'Flash Crack'. Det sker når mennesker bruger computere til at sørge for vedligeholdelse og udvikling af domæner, dovenskab siger jeg bare.

Nej, det er helt normalt i dag at bruge de såkaldte algoritmer, selvom de store børsmæglere har forudsagt, at de store servere en dag vil gå ned på det. En algoritme er her et program, der er udviklet af mennesker, som skal bruges til selv at løse problemer og udvikling for store servere på nettet. Problemet er bare, at algoritmer også udvikler dem selv og derfor 'overgror' det almindelige menneskes forstand. Kun enkelte specialister kan løse fejl i algoritmer, fordi de faktisk kræver en hel uddannelse for at blive forstået. De laver derfor fejl som køberne faktisk hverken forstår eller kan løse, i det her tilfælde måske google med blogger?

Giver det mening? Nå, i hvert fald så er det ikke noget du kan gøre noget ved. Lige nu oplever vi alle forskellige fejl på vores blogger blogge. Giv det lidt tid, google bruger helt sikkert rigeligt med penge på teknikere for at få det løst igen.

..og dine læsere hænger her endnu selvom der ikke er billeder med til hvert eneste indlæg ;).