Pages

7. jul. 2010

Muums.

Uhmm, mor syntes det var en god idé med pasta, så jeg fandt en opskrift på nettet på noget pasta carbonara uden fløde. Det tog kun tyve minutter at lave, og så smagte det skønt. Thumbs up!


Da vi havde spist spillede min mor og jeg dobbeltkabale og casino. Så satte vi 'The Reader' i dvdmaskinen, trykkede på play og smovsede jordbærkage. En rigtig god måde at tilbringe en onsdag i sommerferien :-)


Nu sidder jeg så og ser 'Helt sikkert, måske..' ('Definitely, maybe') og skriver med min bedste ven. Vi er måske lidt mere end venner, men ikke kærester, måske en mellemting. Venner med fordele? Men det er virkelig svært, for han vi så gerne være kæreste med mig, men jeg har det bare bedre sådan, som det er nu.. Jeg er så ked af at afvise ham på den måde, for jeg kan ikke rigtig give ham en ordentlig forklaring, og på den ene side forstår jeg ham godt, men på den anden side synes jeg bare, at han burde stole på, at jeg fortæller ham sandheden. Jeg holder virkelig meget af ham, og det tror jeg også, han ved, og jeg tror virkelig, at jeg har flået hjertet ud af brystet på ham, men han vil bare ikke indrømme det. Han bliver ved med at sige, at jeg ikke har såret ham, men jeg ved ikke helt, om jeg køber den. Men måske skulle jeg tro på ham, når jeg forventer, at han tror på mig?

Ingen kommentarer: